Details

toukokuuta 27, 2015

details1
kollaasi
details2
kollaasi2

Holaa! Kävin toissapäivänä nappasemassa H&M:ltä noi siniset korkokengät valmistujaisjuhlia varten. Mullahan ei ollut mitään havaintoa mitä mä nyt tulevana perjantaina ja lauantaina laittaisin päälle, mutta kokosin sitten aika kivan asun noiden korkokenkien ympärille. Raitaa, pitsiä, sinistä ja kultaista. Toimii! Vai mitä mieltä te olette? :-)

Tänään käväisin koulussa pikaisesti palauttamassa parit lippulappuset. Tuli sitten myös lainattua kamera sieltä, kun vielä viimeisen kerran niin voi tehdä. Otinpa sitten myös pitkästä aikaa naamakuvia ihan tavallisella kameralla hah. Noista kuvista voittekin nähdä mun uuden hiusvärin! Kävin maanantaina värjäämässä jäätävän yli kolmen sentin juurikasvun pois ja vaalemmaksi mentiin. Vielä vähän näkyy tollaista kellertävää väriä, mutta ostin hiusnaamion jonka pitäisi taittaa keltaista pois. Vitsi, että tuntuu oudolta olla kunnolla vaalea! Tää on kyllä sellainen muutos mitä olen kaivannutkin. Kumpi sopii mulle paremmin, tummat vai vaaleat hiukset?

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Mikä ihana rusketus! Ja toi tukka! *3* Oikee kaunotar! Noi kengät on superkivat, tykkään muutenkin ton mallisista korkkareista. Onnea valmistumisen johdosta! (Tulipa poukkoileva kommentti. :'D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos ihanuus!! Mäki tykkään tollasista siroista korkkareista ihan hirveesti nykyään. :-)

      Poista
  2. Noi vaaleemmat hiukset sopii tosi hyvin! :) oot tosi kaunis

    VastaaPoista
  3. musta sulle käy molemmat hiukset (lucky you!) mutta ehkä kuitenkin brunat näyttää luonnollisemmilta :D mutta kesäks noi vaaleet on kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Joo tosiaan brunet nyt varmaan näyttää luonnollisemmilta, kun se on mun oma väri :-D Mut nyt kesäks on kyl kiva saada vähän vaaleempaa! Ja tosiaan nyt se näyttää vähän "feikiltä" kun on tota kellertävää sävyä.

      Poista

Subscribe